Éjszakánként tanul az újdonsült apuka

Pókeren juthat diplomához Majka

Diplomát szeretne szerezni az ózdiak fenegyereke, de nem valamelyik neves egyetem iskolapadjában, hanem pókeren. De ne kapkodjon senki a telefonja után, a dolog teljesen legális!

2012.02.01 16:29ma.hu

Keményen küzd Majka azért, hogy diplomát szerezzen, igaz, ezt nem szabad összekeverni azokkal, amelyeket a nagynevű egyetemeken kapnak a szorgalmas diákok. Az ózdi fenegyerek pókerből szeretné elérni a mesterfokozatot, amiért inkább éjjel, mint nappal szorgoskodik, mégpedig a számítógép monitora előtt.

A rapperből lett műsorvezető az Everest Pókerakadémián gyakorolja kitartóan a játék rejtelmeit, hogy végül papírt szerezzen a tudásáról, no meg némi pénzzel is megfejelje a frissen szerzett diplomáját. A legszorgalmasabb játékosok ugyanis a "diplomaosztón" nemcsak oklevelet kapnak, hanem az eredményes végzős "hallgatók" zsebébe összesen 15 ezer dollár, azaz mintegy 3,4 millió forintos nyeremény vándorol.

Fotó: MOFM/Everest Póker


Az Everestet immár hosszú hónapok óta képviselő Majka elmondta, rendkívül örült, hogy végre lehetőség nyílt részt venni egy ilyen kezdeményezésben, és szabadidejének jelentős részét épp ezért a kitartó "tanulásra" fordítja. Azt már eddig is tudtuk róla, hogy éjszakai bagoly-típus, de most azt is bevallotta, hogy büszke két hónapos Marci fiára, aki nyugodtan végigalussza az éjszakákat. "Viszonylag nyugodt alvó, de lehet, hogy csak megtanulta, hogy apát nem szabad pókerezés közben zavarni" - nevetett a kispapa.

A lehetőség azonban nemcsak Majka számára adott: a Sit and Go Akadémián bárki részt vehet az általa kiválasztott téthez kapcsolódó (általános iskolai, középiskolai, egyetemi) képzésen, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy minél több versenyen induljon el és az előre meghatározott arány szerint eredményesen szerepelni azokon.

A játékosok február 12-ig teljesíthetik a diplomához szükséges feltételeket. Ezért megéri készülni!

Még több hír Majkáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.