Az a fránya lovaglás...

Bronzérmes a férfi váltó az öttusa VB-n

Végül a férfiak is szereztek érmet a hazai rendezésű világbajnokságon, és mégsem teljes az örömünk. Ha kicsit jobban lovagolnak a fiúk, most talán aranyérmet ünnepelhetnénk.

2008.06.03 19:20ma.hu

Nagyon jól kezdte a váltóversenyt a VB zárónapján a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összetételű férfi váltó. Lövészettel kezdtek a fiúk, ahol a harmadik helyet szerezték meg (273 kör). 

A vívásban csupán három vereséget szenvedtünk, így két szám után a második helyen állt a magyar válogatott. A fiúkon látszott a küzdeni akarás, bizonyítani akartak a nagyon lelkes magyar közönségnek. 

Ez a harmadik tusában, az úszásban maradéktalanul sikerült is, hiszen 2:46:89-es idejükkel a harmadik helyet szerezték meg ebben a számban, viszont átvették a vezetést az összetettben. Már „csak” egy magabiztos lovaglás kellett volna ahhoz, hogy a futást jó pozícióban várják fiaink.

Fotó: MTI


Ami sajnos nagyon nem sikerült. A lovak sem voltak a legideálisabbak, és sajnos a váltó tagjain is látszott, hogy idegesek, nem magabiztosak. A záró szám, a futás előtt tehát visszacsúsztunk a második helyre, és tetemesnek mondható, 17 mp-es hátrányba kerültünk a fehérorosz válogatottal szembe. 

Sajnos a futás sem sikerült a legjobban, hiszen a litván csapat is megelőzött minket. 

1. Fehéroroszország 
2. Litvánia 
3. Magyarország 

Pedig milyen szép volt minden három tusa után…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.