Megrepedt a medence alja

Öttusa-vb, férfi döntő: elfolyt a víz a medencéből

Vasárnapra virradóra elfolyt a víz az MVM öttusa-világbajnokságra épített mobil medencéből. Pécsi Gábor, a szervezőbizottság elnöke elmondta: valószínűleg megsüllyedt a medencetér melletti talaj, emiatt megrepedt a medence alja, s reggelre nem maradt benne víz.

2008.06.01 10:32MTI

A hiba kijavítása után a megfelelő hőmérsékletű víz pótlását a tűzoltóság segítségével, a Nemzeti Sportcsarnok uszodájából oldják meg a szervezők. "Három lehetőség van. Vagy elkészülünk időben, és akkor nem borul a program, vagy meg kell cserélni a lovaglást és az úszást, vagy elmegyünk a BVSC-uszodába.

A buszok már itt állnak, ha szükség lesz rájuk, el tudjuk szállítani a versenyzőket" - közölte Pécsi Gábor. Amennyiben a harmadik megoldást kell választani, megoldott a szurkolók utazása is, a BKV jóvoltából csuklós buszok állnak rendelkezésre. Klaus Schormann, a nemzetközi szövetség elnöke szabadkezet adott a szervezőknek a probléma megoldására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.