3 arany, 1 ezüst

Magyar fitnesz-sikerek az Arnold Classic Sportfesztiválon

Három arany- és egy ezüstérmet szereztek a magyar versenyzők a világ egyik legrangosabb fitnesz- és testépítő viadalán, az európai Arnold Classic Sportfesztiválon Madridban.

2012.10.24 13:51MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az első helyen végzett Tirpák Zsuzsanna, Toldi Zsuzsanna és Taraba-Sifter Tímea, míg Balogh Robin a második lett. A hatvan ország hétszáz sportolóját felvonultató eseményen Gyulay Rebeka negyedik, Varga Tímea és Fazekas Attila az ötödik helyen zárt. 

A magyarok összesítésben a tizedik legeredményesebb nemzetnek bizonyultak. A magyarokra idén még egy komoly hazai verseny vár: december 14. és 17. között a Millenáris Park ad otthont a junior és masters fitnesz- és testépítő-világbajnokságnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.