Fitnesszezhettek míg jöttek a rendőrök

Rajtakapta a magyar tolvajokat - rájuk zárta a pinceajtót

Bezárta a pincéjébe a lopási kísérleten kapott két magyart egy osztrák.

2012.05.06 14:01MTI

Lopási kísérleten ért tetten és bezárt a pincéjébe a rendőrség kiérkezéséig két magyar férfit egy osztrák Burgenlandban - közölte vasárnap a tartományi rendőrség.

A közlemény szerint az eset szombaton este történt a nagymartoni (Mattersburg) körzetbeli Márcfalván (Marz). A háza nappali szobájában alvó férfit egy szomszédasszonya riasztotta, aki az ablakból észrevette, ahogy a két férfi a nyitott garázskapun át bemegy a szemközti ház garázsába és eltűnik a pincében. A ház tulajdonosa észrevétlenül megközelítette a két magyart és bezárta őket a fitneszhelyiségbe.

Az őrizetbe vétel után a rendőrség megállapította, hogy a két férfi Magyarországon büntetett előéletű. A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.