Lenyúlta az idős asszony pénzét

Kiszaladt lopni a tárgyalás szünetében egy tatai férfi

Bírósági meghallgatásra várt, közben a tárgyalási szünetben barátjával együtt meglopott egy nőt egy tatai férfi, majd visszatért a tárgyalóterembe; a rendőrök a tárgyalás után elfogták.

2012.02.24 13:36MTI

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, az 57 éves férfi csütörtökön a bíróságról távozva közösen italozott egy ismerősével, aki felvetette, hogy lopják el az általa ismert idős nő pénzét.
   
A közelben lakó asszony beengedte őket a lakásba, majd a férfi ellopta a táskáját - közölte a sajtóreferens, hozzátéve: a nő iratait eldobták, a táskában nyolcszáz forintot találtak.
   
A károsult személyleírása alapján a rendőrök a bíróságon elfogták a tolvajt és az épület előtt várakozó társát - ismertette Léber Gabriella.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.