Elmenekült a pénzzel a férfi

Tíz napon belül másodszor rabolták ki ugyanazt az újpesti bankot

Kiraboltak egy az újpesti Árpád úton található bankfiókot pénteken, ugyanezt a pénzintézet rabolták ki múlt kedden is; személyi sérülés most sem történt.

2012.02.24 13:13MTI

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta: nem sokkal reggel háromnegyed tíz előtt egy ismeretlen férfi feltehetőleg fegyverrel belépett a IV. kerületi bankfiókba, majd később a zsákmányolt pénzzel elmenekült. A támadás során senki sem sérült meg.
  
Múlt kedden ugyanezt a bankfiókot rabolta ki egy 30 év körüli, valószínűleg felfegyverkezett, az arcát és a fejét kapucnival eltakaró férfi. A BRFK akkori tájékoztatása szerint akkor sem sérült meg senki, a támadó elmenekült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.