Cigit csórt

A házi őrizetből egyenesen lopni ment

Megszegte a házi őrizet szabályait, és nem is akárhogyan: lopni ment otthonról.

2012.01.12 09:18ma.hu

Mint kiderült, a házi őrizet szabályait megszegve lopni ment az a 32 éves szegedi férfi, akit fogolyszökés vétség megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság.

Az egyik belvárosi áruházból kértek tegnap délután rendőri segítséget, miután a férfit cigilopáson tetten érték - írja a rendőrség.

A 32 éves elkövető a járőröknek elmondta, hogy aznap már egy másik kisboltból is lopott tusfürdőt, amit át is adott az egyenruhásoknak. Ezután derült ki, hogy a férfi ellen korábban rablás miatt indult büntetőeljárás, melynek során a bíróság házi őrizetét rendelte el - írja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.