Madridban jártak a magyar szervezők

Hatalmas sikere van a magyar szervezésű vitorlás rally-nak

A spanyol fővárosban kiderült: az Africa-Europe Challenge vitorlás rally a turizmus és a gazdaságfejlesztés eszköze.

2012.01.21 17:05ma.hu

Az Africa-Europe Challenge (AEC) projekt igazgatói, Dr. Kondricz Péter és Gál József immár harmadik alkalommal látogattak Madridba, melynek eredményeként az Afrikát nemzetközi vitorlás flottával megkerülő komplex (sport-kultúra-gazdaság-oktatás) projekt elnyerte a UNWTO (United Nations World Travel Organisation), vagyis az ENSZ Turisztikai Világszervezetének hivatalos támogatását. A UNWTO megerősítette, hogy támogatja az AEC projektet, amelyet az afrikai turizmus fejlesztés kiváló eszközének tart. Ugyancsak Madridban, a CEOE (Confederación Española de Organizaciones Empresariales) vagyis a spanyol gyáriparosok és munkaadók országos szervezete meghívására, a CEOE székházában került sor arra a magas szintű egyeztető tárgyalásra, melynek célja az 1 millió céget tömörítő szervezet és az AEC afrikai üzleti együttműködése volt. A megbeszélésen jelen volt Magyarország madridi nagykövete, Bucsi Szabó Edit, és részt vettek a Casa Africa (az Afrika irányába tevékenykedő spanyol cégek szervezete) képviselői, valamint a Kanári-szigetek gazdasági kamaráinak képviselői is, és megkezdődött az együttműködés részleteinek kidolgozása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.