A szövetségi kapitány szerint ő a legjobb

Közel Messi argentin csapatkapitánysága

Alejandro Sabella, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megerősítette szándékát, hogy Lionel Messit teszi meg csapatkapitánynak.

2011.12.22 07:42MTI

"Ő a legjobb, fantasztikus képességei vannak. Egyformán képes helyzeteket kialakítani és gólt szerezni, neki kell a csapat mozdonyának lennie" - nyilatkozott a tréner több televíziós csatornának annak kapcsán, hogy Messi az egyik jelöltje a FIFA-Aranylabdának. Újabb sikere esetén az FC Barcelona támadója sorozatban harmadszor lenne aranylabdás, illetve az év játékosa a nemzetközi szövetségnél (FIFA).
   
Alejandro Sabellát augusztus elején nevezték ki az argentin válogatott élére. Az 56 éves szakember megbízatása a 2014-es  brazíliai világbajnokság végéig szól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.