Szavaztak a sportújságírók

Hazájában Messi az Év sportolója

Lionel Messit, a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában egyaránt címvédő FC Barcelona labdarúgócsapatának támadóját választották az Év sportolójának Argentínában.

2011.12.21 17:50MTI

A 24 esztendős, kétszeres aranylabdás sztárfutballista a sportújságírók szavazatai alapján érdemelte ki az elismerést, ezzel Diego Maradona, Oscar Ruggeri és Carlos Tevez után ő lett a negyedik labdarúgó, akit az év legjobbjának választottak a dél-amerikai országban.
   
Messi legutóbb a klubvilágbajnokság vasárnapi döntőjében csillogtatta meg kivételes tudását: két gólt szerzett, és csapata egyik legjobbja volt a brazil Santos ellen megvívott fináléban, amelyet a Barcelona 4-0-ra nyert meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.