Nyolc év börtönre ítélték másodfokon

Csökkentették büntetését az olasz rendőrgyilkos futballhuligánnak

Másodfokon nyolc év letöltendő börtönbüntetést kapott egy 22 éves cataniai futballdrukker, akit egy rendőr megölésével gyanúsítottak.

2011.12.21 18:59MTI

A szurkolót 2010-ben, első fokon 14 év fegyházra ítélték, ezt csökkentették most hat évvel.
   
A drukker a 2007. február 2-án rendezett Catania-Palermo olasz bajnoki meccsen - amikor még kiskorú volt - több társával együtt egy, a stadion mellékhelyiségéből eltulajdonított mosdókagylót vitt fel a lelátóra, majd a pályára hajította azt.

A mosdókagyló eltalált egy szolgálatot teljesítő rendőrt, aki később belehalt belső sérüléseibe. Az eset kapcsán egy másik cataniai szurkolót már korábban elítéltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.