Újabb küzdősport nemet hoztak létre!

Új sportág indult: a K-3

Noha egyre nagyobb népszerűségnek örvend a K-1, már is újabb őrület tombol a küzdősportok szerelmesei között! Íme itt a K-3!

2008.04.23 08:48fight.hu, ma.u

K-3 = Kickbox + Kempo + Ketrecharc. Egy igazán látványos, kemény küzdősport bajnokság indult március 29-én. Az első forduló házigazdája "aTEREM" Harcművészeti Központ volt. A K-3 egy ugródeszka a sportolóknak, mely próbára teszi őket állóharcban és földharcban egyaránt. A földharc 20 másodpercig tart, így a nézők számára is látványos, egyben nagyon kemény szabályrendszerben mutathatják meg a nevezők tudásukat. 

Nem elhanyagolható, hogy a Bajnokság végső győzteseinek klubja pénzjutalomban részesül, a győztes a Horfer Serleg által felajánlott serleget kapja. A zalaegerszegi és a keceli bemutató mérkőzések pozitív visszhangja azt mutatja, hogy a nézők igénylik ezt a fajta kombinált szabályrendszert. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.