Bárdosi nyert

Látványos képek a budapesti K-1 ütközetről

Szombat este a legnépszerűbb magyar harcos, Karacs Attila és a sportágban frissen debütáló Bárdosi Sándor is KO-val diadalmaskodott.

Látványos képek a K-1 ütközetről képgaléria

2008.02.10 09:44Fotók: Nagy Sándor

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le a Budapesten a Papp László Sportarénában a K-1 World Grand Prix-versenysorozat európai elődöntője. Szombat este a legnépszerűbb magyar harcos, Karacs Attila és a sportágban frissen debütáló Bárdosi Sándor is KO-val diadalmaskodott.
 
Ellátogatot Budapestre – többek között – a kétszeres világbajnok, "Repülő Gentleman" becenéven is ismert holland Remy Bonjasky, és honfitársa, a háromszoros világbajnok Peter Aerts is. 

Aerts egyébként a sportág történetében egyedülálló módon, 1993 óta minden alkalommal kiharcolta a jogot a K-1 világbajnoki döntőn való indulásra, ily módon a a legtapasztaltabb K-1 versenyzőnek számít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.