K-1 Hungary: Karacs, Bregy, Kemayo

Hamarosan sor kerül a 3. K-1 Európai Selejtezőjére

Itthon már készültek a februári eseményre, mikor is szilveszter napján Japánban kihirdették, hogy nem 8 emberes bajnoksággal, hanem 6 superfighttal selejteznek Amsterdamra. Eddigi információk szerint 3 név biztos egyelőre - Bregy, Kemayo és Karacs lép kötelek közé.

2008.01.09 13:07fight.hu, ma.hu

A Japán döntés a hazai rendezőket is meglepetésként érte. A feljebb sorolás az elmúlt évek kiválóan megrendezett eseményeiknek köszönhetően történhetett meg. Idén az eddigieknél nagyszabásúbb gála, eddigieknél erősebb mezőnnyel február 9-én kerül megrendezésre. Az új rendszerben Magyarországon rendezett gála keretében győztes 6 fighter léphet az amsterdami ringbe, április 26-án. Először és utoljára azt a felemelő érzést, ami a harcosokat fogadja Amsterdamban, csak a kétszeres Magyar K-1 győztes Karacs Attila élhette át a hazai élvonalból. A jelenlegi névsorból hiányzik még 3 név, így akár több magyar is lehet a selejtezők mezőnyében. A többség Török Danit látni szeretné februárban és a pletykák rögtön Karacs Attilával hozták össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.