Kérdéses a játéka a Lazio ellen

Pirlo megsérült

Veszélybe került Andrea Pirlónak, a Juventus világbajnok labdarúgójának játéka a Lazio elleni, szombati olasz bajnoki rangadón, miután a csütörtöki edzésen megsérült.

2011.11.25 15:35MTI

Az AC Milantól nyáron érkezett irányító izomfájdalmakra panaszkodott a tréning közben, azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése.
   
Pirlo kiesése komoly veszteséget jelentene Antonio Conte csapata számára, a játékos ugyanis eddig a Juventus valamennyi bajnoki találkozóján kezdőként szerepelt.
   
A torinóiak jelenleg vezetik a bajnokságot éppen a szombati ellenfél, a szintén 22 ponttal álló Lazio előtt. Pirlóról így éppen egy nagyon fontos meccsen kellene lemondania az együttesnek, mely ráadásul kedden a Napoli ellen lép majd pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.