Nagy bajban a Borussia Dortmund

Bajnokok Ligája - Eltörött Bender állkapcsa és a csapata is kikapott

Állkapocscsonttörést szenvedett Sven Bender, a Borussia Dortmund labdarúgója az Arsenal elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

2011.11.24 10:16MTI

A 22 éves középpályást - aki a belga Thomas Vermaelennel történt ütközésekor sérült meg - már meg is műtötték Londonban, háromórás beavatkozás során két fémlemezzel rögzítették az állkapcsát. Várhatóan januárban léphet ismét pályára.
   
Az ugyancsak sérülés miatt lecserélt Mario Götzének viszont Jürgen Klopp vezetőedző bejelentése szerint nincs komoly baja.
   
A 19 esztendős, szintén középpályás Götze, aki a támadásokban jelentős szerepet vállal, a térdére kapott rúgást, de az ő sérülése az első vizsgálatok szerint nem komoly.
   
A Dortmund 2-1-re kikapott a szerdai fellépésén, ezzel nehéz helyzetbe került a továbbjutást illetően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.