Ringből bilincsbe

Őrizetbe vették Csábi Bettinát: adót csalt a volt bokszvilágbajnok?

Őrizetbe vették Csábi Bettina egykori bokszvilágbajnokot nagy összegű adócsalás gyanúja miatt.

2011.11.23 05:12MTI

A Tények című hírműsor információi szerint Csábi Bettinát több mint kétszázmilliós adócsalással gyanúsítja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A TV2 úgy tudja, hogy az egykori bokszolónő férjét is kihallgatták. A gyanú szerint harmadik társukkal bűnszervezetben követtek el adócsalást, magánokiratot hamisítottak és fiktíven számláztak.

A TV2 hírműsorának riportja arra is kitért, hogy egy nemrégiben megjelent cikk arról számolt be, Csábi Bettina néhány hónapja külön él férjétől. Az interneten a munkahelyeként egy fogyókúrás ételek forgalmazásával foglalkozó céget is megjelölt.

"A férjével közös cégében álomdiétáját ajánlotta a tízszeres világbajnok bokszolónő" - hangzott el a hírműsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.