Nem kommentálják

A Milan hallgat Tévez leigazolásáról

Egyelőre nem kívánta kommentálni az AC Milan labdarúgócsapatának vezetősége azokat a híreket, miszerint szeretné leigazolni Carlos Tévezt, a Manchester City argentin válogatott támadóját.

2011.11.25 09:46MTI

Az olasz Sky televízió arról számolt be, hogy Adriano Galliani, a piros-feketék alelnöke csütörtökön Milánóban tárgyal a manchesterieknél kegyvesztett futballista ügynökével, Kia Joorabchiannal.

Októberben a klub 600 ezer fontos bírságot szabott ki a 27 éves játékosra, mert állítólag nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Később az angol hivatásos futballisták szervezetének nyomására a City megfelezte a büntetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.