Kicsit megússza az argentin támadó

Mégsem hepciáskodott? A Manchester City megfelezte Tévez büntetését!

Az angol hivatásos futballisták szervezetének (PFA) nyomására a Manchester City megfelezte Carlos Téveznek, a gárda argentin válogatott támadójának 600 ezer fontos büntetését.

2011.10.28 10:10MTI

A Premier League éllovasának vezetői azért fosztották meg négyheti fizetésétől a 27 éves csatárt, mert a klub szerint nem akart beállni csereként a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. (Egyes források a négyheti bért 800 ezer, illetve egymillió fontra becsülik.)

Gordon Taylor, a PFA egyik vezetője csütörtökön védelmébe vette a futballistát, mondván a bizonyítékok alapján "Tévez soha nem tagadta meg a játékot".

A fizetésmegvonás mellett kedden két hétre el is tiltották a támadót, ám ezt már Tévez "letöltötte", így az edzéseket látogathatja, s ha Roberto Mancini úgy dönt, akár játszhat is.

Ugyan a bajorok elleni meccs után az olasz szakember úgy fogalmazott, hogy Tévez pályafutása a csapatnál véget ért, kedden a csatár tanácsadója úgy nyilatkozott, félreértették Mancini szavait.

Tévez szerda délután közölte, pert fontolgat az olasz vezetőedző ellen rágalmazás miatt. A klub fenntartja, hogy csak akkor adja el a légióst a januári átigazolási időszakban, ha megfizetik a 40 millió fontos árát. A játékos szerződése még csaknem három évig él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.