Kisteleki esete Erwin Koemannal

Miért nézik hülyének a magyarokat?

Az egykori holland válogatott játékos Magyarországra érkezett. Mily meglepő, nem a magyar lányokat jött vizslatni a kiváló labdarúgó - de hogy miért is jött, csak sejteni lehet.

2008.04.20 08:29ma.hu
Lesz ilyen kemény a magyar kispad is...

Hetek óta terjed a hír, miszerint az MLSZ, élén Kisteleki Istvánnal szövetségi kapitányt keres. Hogy van aktuális vezetője a válogatottnak Várhidi Péter személyében? No, az ne érdekeljen senkit, kicsire ne adjunk! 

Kisteleki mindenképpen külföldi szakvezetőt akar. Nem véletlenül érkezett Koeman sem Magyarországra. Bár az is tény, az MLSZ bőszen tagadja a találkozó tényét, „Várhidi a kapitány” – mondják, mi meg már csak mosolygunk... 

Persze régóta tudjuk, a magyar futball problematikája nem szövetségi kapitány kérdése. Jöhetett Imre (Jenei), Lothar (Matthäus), Peti (Várhidi), a végeredmény ugyanaz volt: esélytelenség Vb-és Eb-selejtezőkön, belső széthúzás, futballkatasztrófák. 

Mi csak egyet nem értünk: ha mindenki tudja, hogy kapitányt keresünk, külföldön, akkor mégis miért kell hülyének nézni az embereket???

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.