Meghallgatták

Várhidi egyelőre marad

Az MLSZ elnöksége csütörtöki ülésén meghallgatta Várhidi Péter szövetségi kapitányt, aki - a testület egy héttel ezelőtt hozott döntése értelmében - írásos beszámolót készített a Szlovénia ellen múlt szerdán 1-0-ra elvesztett találkozóról, s ehhez fűzött még szóbeli kiegészítést, illetve válaszolt a neki feltett kérdésekre.

2008.04.05 08:10mlsz.hu

Elkészítette beszámolóját a találkozóval kapcsolatban az edzőbizottság is, s az elnökség mindkét "bizonyítványt" tudomásul vette, fenntartva azt a korábbi véleményét, hogy a Zalaegerszegen nyújtott teljesítmény elfogadhatatlan volt. 

Az április 7-i rendkívüli közgyűlést megelőző pénzügyi helyzetről Kisteleki István elnök és dr. Ökrös András főtitkár tájékoztatta a megjelenteket, miután a hétfői összejövetel a Telkiben épülő edzőcentrum finanszírozásáról hivatott majd dönteni. 

Az elnökség, élve az alapszabály biztosította jogával, hatályon kívül helyezte a fellebbviteli bizottságnak az eljárást megszüntető határozatát az úgynevezett MTK-ügyben, s új eljárás lefolytatását rendelte el. 

A szövetség irányítói jóváhagyták a 2008-2009-es NB I versenykiírását, s döntöttek arról, hogy minden további bajnoki és kupaküzdelem következő idényéről a legközelebbi, április 24-i ülésen születik majd határozat. Szó volt a tanácskozáson a Farkas János Alapítvány támogatásáról, amelynek folyósítására akkor kerülhet sor, ha kuratóriuma elszámol a tavaly kapott pénzzel. 

Foglalkozott a testület a 2010-es magyarországi futsal Eb előkészületeivel, valamint női labdarúgásunk helyzetével is. Ez utóbbi témában felszólították a szakág illetékeseit, hogy a legközelebbi alkalommal terjesszék elő személyi javaslatukat a női bizottság egy éve betöltetlen elnöki posztjára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.