I. Aluprof - TF Kupa

Taroltak a röplabdás lányok a hétvégén

Az ALUPROF - TF és UTE szervezésében hétvégén tartották az I. Aluprof - TF Kupa röplabdatornát. A párharc kiváló lehetőség volt a lányoknak a bajnokságra történő felkészülésben.

2011.09.05 10:16ma.hu

Az ALUPROF - TF és UTE szervezésében megvalósuló I. ALUPROF – TF Kupa célja - hagyományteremtő szándékkal - versenyzési lehetőség biztosítása a felnőtt női röplabda csapatok részére. A 2011. szeptember 3-án megrendezett felkészülési tornán részt vett hat csapat két csoportban szerepelt - a TF egyik termében, illetve a Megyeri úti Tungsram csarnokban.

A hétvégi párharc az idei bajnokságot nyitotta: „Az I. Aluprof - TF Kupa felkészülési torna megfelelően szolgálta a 6 csapat következő héten kezdődő bajnokság előtti felkészülését!” – mondta Foki Róbert, a felnőtt csapat menedzsere.

A győztes csapat elnyerte az ALUPROF - TF kupát, míg a 2-6. helyezett csapatok kupájuk mellé elismerő oklevelet is kaptak, a kiemelkedő játékosokat pedig külön díjazásban részesítették a tornán. Az eredményhirdetésen a díjakat Zachár István, az Aluprof cégcsoport magyarországi elnöke adta át. „Színvonalas és izgalmas volt az I. Aluprof - TF Kupa a szeptember eleji rajt előtt” – értékelte a tornát Zachár István.

Részletek

A felvonuló 6 csapat 2 csoportban küzdött egymással:
A csoport:
UTE
Szolnoki Főiskola RK-SI
Tatabányai Volán SE

B csoport:
BSE
Aluprof - TF
BITT Kaposvár

A csapatok a csoporton belül körmérkőzést játszottak, 3 kötelező szettet.

Eredmények

A csoport:
1. Szolnoki Főiskola RK-SI (Szolnok - UTE 3:0)
2. UTE (UTE - Tatabánya 2:1)
3. Tatabánya (Tatabánya - Szolnok 2:1 )
 
B csoport:
1. BSE (BSE - Aluprof - TF 2:1)
2. Aluprof – TF (Aluprof - TF - BITT Kaposvár 1:2)
3. BITT Kaposvár (BSE - BITT Kaposár 3:0)

A helyosztók 3 győztes szettig tartottak!

5. helyért: BITT Kaposvár - Tatabánya 3:0
3 helyért: UTE - Aluprof - TF 3:1
1. helyért: BSE - Szolnoki Főiskola RK-SI 3:0

Sorrend

1. BSE
2. Szolnoki Főiskola RK-SI
3. UTE
4. Aluprof – TF
5. BITT Kaposvár
6. Tatabányai Volán SE

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.