Olimpikon Asterix

Depardieu megelőzte olimpikonjainkat

Asterix néhány hónappal előbb ér oda az olimpiára, mint a Peking Klub olimpikonjai, ám ezt maguk a sportolók sem bánják.

2008.01.25 14:04Peking Klub

Versenyzőink egyelőre a felkészülés kellős közepén tartanak, sokan a téli alapozó időszak végéhez közelednek, így számukra kiváló kikapcsolódást jelent egy filmbemutató. 

A Peking Klub olimpikonjai - köztük Mohamed Aida (vívó), Nemcsik Zsolt (vívó), Igaly Dia (sportlövő), Baksa László (vízilabdázó), Deák-Bárdos Mihály (birkózó), Ferling Bernadett (kézilabdázó), Benedek Dalma (kajakozó) és Kozmann györgy (kenus) - szombaton az Asterix az olimpián című film premier előtti bemutatójára hivatalosak az Aréna Plázába. 

A francia-spanyol-német koprodukciós mozi hősei nem csupán az érmekért küzdenek, hanem a gall Alafolix herceg igazáért is, aki ugyanabba a görög hölgybe szerelmes, mint Cézár fia, Brutus. A szereposztást tekintve a filmben is oly sok a sztár, mint a Peking Klub csapatában; hogy csak a legnagyobb neveket említsük: Cézárt Alain Delon, Obelixet Gérard Depardieu alakítja. 

És hogy a Peking Klub legfrissebb csillagáról se feledkezzünk meg: az elmúlt hét végi budapesti Grand Prix-t megnyerő vívó, Szász Emese is közel került az olimpiához, hiszen győzelmével igencsak megerősítette helyét az ötkarikás kvalifikációs világranglistán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.