Az úszó Dél-Afrikában is edz

Molnár Ákos Sierra Nevadában készül az Olimpiára

Molnár Ákos tehetséges úszó, a Pekingi Olimpiára készül, így a következő 6 hetét magaslati edzőtáborokban tölti, hogy feljavítsa szintidejét. Szombaton Sierra Nevadában utazik, ezt követően pedig Dél-Afrikába edz majd.

2008.01.24 15:40ma.hu

Molnár Ákos amellett, hogy az uszodában és a bajnokságon bizonyít, a tanulásban is helyt kell állnia. A Zsigmond Király Főiskola gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatójaként sikereses vizsgáit követően nem pihenni indul Spanyolországba, hanem hogy még keményebb felkészülésben vegyen részt, hisz a cél: Peking. 

- Eddig naponta kétszer edzettem, reggel 6-10-ig erőfejlesztés és úszás vár rám, és délután fél 5-7-ig úszok - mesélte el Ákos. - Az edzőtáborokban hosszabb edzések várhatóak, mint itthon. 

A leendő olimpikon elmesélte, hogy habár az úszás igazán fontos számára, nem hanyagolja el a tanulást sem. A főiskola egyéni tanrendet engedélyezett számára, de ennek előnyeit a rendszeres óralátogatás miatt nem kellett igénybe vennie, és reméli a jövőben is teljesíteni tudja, mert a tanulás a második legfontosabb az életében. Jövőjét jelenleg marketing-szakirányon képzeli el, de addig még hátra van néhány főiskolai év. 

Szabadidejében szeret zenét hallgatni, szereti a filmeket, szívesen jár moziba vagy DVD-zik. Ha még marad ideje, olvas. Ákos a terheléses edzőtáborok után már februárban bizonyíthatja, hogy elérte-e azt a szintidőt, amellyel indulhat az Olimpián. Már csak egy másodperc kell, hogy célba érjen az élete.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.