"Meg kell halni valakinek, hogy leálljanak?"

Paparazzik miatt karambolozott a 6 hónapos terhes színésznő?

Egy iskola falának ütközött a terhessége hatodik hónapjában járó Tori Spellilng, amikor állítása szerint paparazzik vették üldözőbe. A színésznő épp két nagyobb gyermekét vitte iskolába.

Tori Spelling és családja a strandon - kerekedik a színésznő! képgaléria

2011.06.14 18:29ma.hu

Szerencsére sem a Beverly Hills 90210 egykori sztárja, sem két nagyobbik gyermeke nem sérült meg a hétfői balesetben, de a terhessége hatodik hónapjában járó színésznő érthető módon teljesen felháborodva írta ki a Twitterre, hogy néhány rá leselkedő paparazzi miatt ütközött neki az iskola falának.

Tori Spelling saját bevallása szerint el akart menekülni a lesifotósok elől, ezért meggondolatlanná vált és a biztonságosnál lényegesen gyorsabban kezdett vezetni, míg már nem tudott időben megállni és a sárvédőjével leverte az iskola faláról a vakolatot.

Tori Spelling a családjával (Fotó: Sugarslam - További képek a galériában)

"A paparazzik üldöztek engem és a két iskolás gyermekemet. Próbáltam előlük elmenekülni, de elég csúnya balesetet szenvedtünk. Az iskola egész falát levertem." - olvasható a 38 éves sztár mikroblogján. "Ezután kiugrott az autójából és még akkor is csak próbált képeket csinálni - tíz anyukának kellett elkergetnie onnan!" - írta.

A színésznő felháborodottan kérdezte meg: "Meddig fog ez még tartani? Valakinek meg kell halnia a paparazzik miatt, hogy abbahagyják? Most elmegyek orvoshoz, hogy ellenőrizze a baba állapotát. Azt hiszem, csak egy kicsit megijedtem." - utalt a hasában lévő magzatra.

"Torit felzaklatta az eset, de ő is és a gyerekek is jól vannak" - mondta el egy barátja, a Los Angeles-i rendőrség szóvivője pedig annyit közölt az esettel kapcsolatban, hogy nem folytatnak további vizsgálatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.