Szőrös a karja, beesett a szeme...

Képek - Rémes: Tori Spelling 40 kilósra aszalódott!

A színésznő szinte csak morzsákat eszik, folyadékból is csak vizet vesz magához. Több, hozzá közelálló forrás szerint szőrösödik a karja és beesett a szeme, valószínűleg étkezési zavarokkal küzd.

Szörnyen sovány: Tori Spelling gyermekével és ruhapróba közben képgaléria

2010.04.19 15:30Napi Ász Online
Így fest a színésznő hátulról...

Ismerősei komolyan elkezdtek aggódni Tori Spelling-ért. A színésznő állítólag mindössze 40 kilót nyom...

- Tori gyakran próbál kibújni az anorexiás vádak alól úgy, hogy Twitter-oldalán állandóan óriási vacsorák és nasik elfogyasztásáról panaszkodik - mondta el egy barátja.

- Azt állítja, nem bír ellenállni az édességnek és a chipsnek, de ahogy kinéz, az másra enged következtetni. Tori dereka bevallottan 61 centi átmérőjű, a vállcsontjai és a térdei szinte kiszúrják a bőrét - mesélte a barát.

- Ez talán párhuzamban lehet hanyatló karrierjével, hiszen a Beverly Hills óta semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra. Úgy érzi, semmit sem ért el, és évek óta csak teng-leng. Egyszerűen nem tud célt találni az életének - sajnálkozott ismerőse, aki hozzátette: nem tudja, mi lesz a színésznővel...

Meglepetésében kibékült az anyjával Tori Spelling!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.