Csúnyán deformálódtak a sztár keblei!

Durván mutat! - Tori Spelling mellei nem találják a helyüket

Hónapok óta élcelődés célpontja Hollywood-ban a Beverly Hills szőke sztárja, mert alakja hagy némi kívánnivalót maga után - Tori Spelling soványságánál azonban sokkal megdöbbentőbb a dekoltázsa!

Meghökkentő látvány: Tori Spelling melle eldeformálódott! képgaléria

2009.05.14 10:08ma.hu

Nem egy kritika érte mostanában Tori Spelling-et, amiért második gyermeke születése óta egészen meghökkentő mértékben fogyott le.

Arca beesett, karján különösen megmutatkozik a drasztikus diéta.

A színésznő nemrég jelentette meg Mommy Wood címmel az anyaságról szóló könyvét, s minden bemutatón okozott meglepetést már-már zörgő csontosságával.

Tori a könyvbemutatón, kislányával

És akkor még nem is vett fel mélyen dekoltált ruhát. Vagy olyan fazont választott, ami ugyan megemelte a kebleit, de túl nagy betekintést nem engedett...

...eddig. Merthogy Tori Spelling mostanában a kivágott felsőktől sem riad vissza, amit bizony igen rosszul tesz.

A Beverly Hills sztárjának mellei - nem egy plasztikai műtét után - ugyanis szemmel láthatóan csúnyán eldeformálódtak!

Az eredmény nem zavarja a színésznőt. Tori minden tökéletesen elégedettnek tűnik fogyókúra utáni alakjával, hiszen csak úgy süt róla a magabiztosság.

Ami persze nem baj - de valószínűleg sokkal nagyobb elismerést váltana ki, ha dekoltázsa helyett a könyvére is koncenrálhatnának a jelenlevők...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.