"Nem láttam, hogy nézek ki alul"

Tori Spelling nem kertelt: Ott is a férjem borotvált!

A Beverly Hills sorozat szőke sztárja kíméletlen őszinteséggel mesél hétköznapjairól nemrég megjelent, Mommywood című könyvében - Még azt sem rejti véka alá, hogyan zajlott otthon a szőrtelenítés...

Tori Spelling talán már túlzottan is sovány! képgaléria

2009.04.28 12:33ma.hu

Tori Spelling, akit nem túl sok dícséret ért mostanában - különösen, mert szülése után átesett a ló túloldalára, és szörnyen lesoványodott -, könyvet jelentetett meg azon csodás időszakról, amikor gyermekeit várta.

Tori Spelling a könyvével

A legintimebb pillanatokról is úgy gondolta, megosztja őket olvasóival.

Leírja például, hogy a nagy hasa miatt előfordult, hogy már nem látta, hogyan is fest az alsó része, így aztán a férje, Dean McDermott segítségét kérte.

Nemcsak abban azonban, adjon választ rá, hogy mutat, hanem a felesleges szőrök eltávolításában is.

Tori Spelling arról is beszámol, hogy még nem érzi ideálisnak külsejét, hiszen lenne még fogynivalója...

Fia, Liam kétéves, lánya, Stella azonban csak tíz hónapos, s természetesen a szoptatás ideje alatt nem akart diétázni - ezért elmondása szerint spandex alsónemű segített a gondján...

A legutóbb róla készült fotók szerint azonban Tori lényegesen sokat fogyott - talán hagyhatott is volna magán néhányat a kilókból.

Remélhetőleg mostmár felfüggeszti a fogyókúrát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.