Megdöbbentő videó: veszekszik a sztárpár

Képek - Náluk is baj van? Tori Spelling férje nagyon megváltozott

Döbbenetes videófelvétel tartalmát hozta nyilvánosságra az egyik közkedvelt amerikai magazin - A színész páros, Tori Spelling és Dean McDermott valóságshow-jából szivárgott ki egy részlet, amely nem került volna adásba...

Családi kiruccanás: Tori elszabott kebleit mutogatta képgaléria

2010.03.18 17:30ma.hu

Okunk van feltételezni, hogy megromlott a kapcsolat a Beverly Hills sztárja, Tori Spelling és férje, Dean McDermott között - írja az amerikai Life&Style magazin.

A lap birtokába jutott ugyanis egy videófelvétel, amelyen a házaspár komoly vitát folytat. Tori és Dean életéről valóságshow készül, ám az adásba nem került részek meglehetősen érdekes részleteket tartalmaznak.

A vágatlan változat egyik kazettáján egy olyan vita hallható, melyen a színésznő azt kérdezgeti a párjától, miért változott meg ennyire...

Együtt a család: Tori, Dean és a gyerekek

Dean McDermott ingerülten reagál a kérdésekre, azt tudakolva, miben változott ő meg.

Mire Spelling szomorúan mondja, a férje olyan, mintha boldogtalan és egyre mérgesebb lenne, neki pedig nagyon hiányzik a régi Dean, szeretné őt visszakapni.

A színész beismeri, hogy nem tölt annyi időt szeretteivel, mint kéne, új hobbija, a versenymotorozás is rengeteget elvesz. Állandóan ezzel foglalkozik, családjával pedig egyre kevesebbet.

A párosnak két gyermeke van, Liam három-, a kis Stella viszont csak egyéves.

A család ismerőse szerint, aki a Life&Style-nak nyilatkozott, Tori Spellingnek elege van abból, hogy szinte csak ő keres pénzt, Dean nem sokat szedett össze színészként az utóbbi időben.

A színésznő egyedül vezeti a háztartást, neveli a kicsiket és a pénzt is neki kell előteremteni.

Az ismerős nem hinné, hogy Spelling válásra készülne, azt túlságosan megalázónak tartaná, de hogy tanácstalan, annyi biztos - mondta a lapnak a forrás.

Anorexiásnak nézett ki Tori Spelling!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.