A színésznőt nem izgatja az elrontott plasztika

Képek: Tori Spelling elszabottan és kereken kicsit furcsa

A Beverly Hills-sorozat szőke színésznője harmadik gyermekével terhes - nem is leplezi kerekedő pocakját, bár mitagadás, kissé furcsára szabott kebleivel együtt az összhatás enyhén meglepő.

2011.06.02 06:29ma.hu

A malibui tengerparton kapták lencsevégre a napokban az ismét várandós Tori Spelling-et és családját - A Beverly Hills-sorozat egykori sztárja, noha korábban voltak gondjai a férjével, harmadik gyermekét várja.

Tavaly tavasszal úgy tűnt, a színésznő és Dean McDermott kapcsolata menthetetlen - egyik magazin birtokába került ugyanis egy videófelvétel, melyen Tori és a férje komoly vitába száll egymással.

Spelling boldogtalannak és ingerültnek látja a párját, és azt hajtogatja, szeretné visszakapni a régi Dean-t.

McDermott szenvedélyére, a motorversenyzésre fogja, hogy kevesebb időt tölt a családjával.

Nos, hogy a házaspárnak sikerült-e megnyugtatóan rendezni a nézeteltéréseket, jó kérdés, annyi bizonyos, hogy most újra szülői örömök elé néznek. Idősebb gyermekeik közül Liam négyéves, a kislány, Stella két esztendős.

A színésznőt mindenesetre az utóbbi években gyakran érte kritika külseje miatt: kebelműtétje látványosan rosszul sikerült, mellei a plasztika következtében nemhogy szebben állnának, hanem egyenesen lógnak.

Megnövekedett pocakjával együtt Tori Spelling bikiniben igencsak furcsa látvány...

Tori Spelling kapott hideget-meleget!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.