Aguilera túl aktív az ágyban!

Ordít szex közben Christina - A szomszédok meg élvezik!

Hiába van jó hangja Christina-nak, a szomszédok nem élvezik, amikor kiengedi...A legtöbb sztár nem hajlandó lemondani kedvenc elfoglaltságáról csak azért, mert az sokakat zavar.

Christina Aguilera és kis családja képgaléria

2008.04.03 07:15netbulvar.hu

A legtöbb sztár nem hajlandó lemondani kedvenc elfoglaltságáról csak azért, mert az sokakat zavar. Christina Aguilera a szex bárhol, bármikor elvén nem szeretne változtatni, pedig nem mindenki élvezi annyira az együttléteket, mint ő és férje.

A múlt héten például a szomszédaikat hozták zavarba, amikor a medencéjük mellett kényeztették egymást. Azt már megszokták a közelben lakók, hogy a páros meztelenül flangál a birtokán, ám most be is gerjedtek a friss szülők.

Először csak nagyokat csobbantak a házi uszodában, ám ezt megunván, Christina már nem az ugródeszkán rugózott. Az aktus olyan hangokat csalt elő az énekesnő torkából, ami sokkal inkább egy pornófilmből származik, nem pedig egy zenei albumról.

Otthon nem ennyire felöltözve láthatók...

A szomszédok egyből házaik menedékébe vonultak, hogy elkerüljék a vizuális és akusztikus élményeket. Az egyikőjük azért szívesen mesélt az esetről az újságíróknak.

A hölgy elmondta, örül neki, hogy a sztárpár szereti egymást, de tehetnék mindezt diszkrétebben is. Mivel sok idős él a környezetükben, akik nem biztos, hogy ilyen behatásokra vágynak az ebéd utáni szieszta közben. Aguilera soha sem titkolta, hogy Jordan-nel imádnak pucérkodni.

Ellen DeGeneres
show-jában arról mesélt, hogy minden vasárnap egy szál semmiben töltik el a napot. Ez jót tesz az önbizalmuknak és a szexuális életüknek is. Ezen a szokásukon akkor sem fognak változtatni, ha gyerekük, Max nagyobb lesz.

Szerintük előtte sem kell szégyellniük a testüket, hisz ők egy család. Azért a fülledtségi szintet remélhetőleg visszaveszik a szülők, különben olyannak lehet tanúja a fiuk, amire nem biztos, hogy vágyik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.