A sztár cicijére jobban figyelnek!

Christina hatalmasra duzzadt melle érdekesebb, mint a fia - Nézze meg!

Christina Aguilera nehezen viselte, hogy fia kisebb érdeklődést kapott, mint egy új sarki büfé - Ahogy azt sejteni lehetett, a sok egymás után érkező sztárgyerek kioltotta egymás hírerejét. Valahogy csak addig kíváncsiak rájuk az emberek, amíg meg nem születnek...

Hatalmasra duzzadtak Christina Aguilera mellei! képgaléria

2008.02.27 09:55netbulvar.hu - Fotó: egotastic.com

Ahogy azt sejteni lehetett, a sok egymás után érkező sztárgyerek kioltotta egymás hírerejét. Valahogy csak addig kíváncsiak rájuk az emberek, amíg meg nem születnek.

Christina Aguilera is nagyobb érdeklődésre számított Max fiával kapcsolatban. Ám a milliókért eladott családi képeket alig méltatták valamire.

A lanyha fogadtatás miatt Christina a fél háttérstábjától megvált, mert szerinte őket terheli a felelősség. Egy két órás dühroham keretében búcsút intett a menedzserének, valamint egyik asszisztensének, és felbontotta szerződését azzal a sajtócéggel, akik eddig képviselték.

A létszám leépítésre azért került sor, mert csupán 1,3 millió példányt adtak el a People magazinból, amiben a Bratman-Aguilera család babástól, kutyástól vigyorog.

Ezzel a számmal nemhogy pluszt termeltek volna, de még attól is kevesebb, amit egy átlagos sztárcsemete nélküli megjelenés produkál. Valamint csupán másfél millát sikerült leakasztani a kiadótól az exkluzív portrékért, amitől még Anne Nicole Smith lánya is többet ért az újságoknak. Ez pedig tovább erősítette az énekesnő haragját.

De a néhány órával hamarabb született Nicole Richie-Joel Madden fúzió sem fogyaszt ki sok tintát a nyomdákban. Amióta megszületett Harlow, alig néhány cikket uralt csak, és még a hivatalos fotó premiere sem volt meg. Jennifer Lopez ikrei sem számíthatnak tartós felhajtásra, mivel nemsokára követik őket Halle Berry, Jessica Alba és Cate Blanchett gyerkőcei, valamint a legnagyobb szenzáció, az új Brangelina baba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.