Végre megmutatta a kismama!

Íme Christina Aguilera kisfia! - Képekben a kis család

Végre megjelentek a várva-várt képek, melyekre Christina Aguilera rajongói már hetek óta kíváncsiak - A szexi szőke énekesnő megmutatta a kisfiát, Maxot, és bepillantást engedett családja életébe....

Christina, Jordan és a kis Max Liron képgaléria

2008.02.15 14:30ma.hu

Mióta január elején életet adott első gyermekének, Christina Aguilerát még csak egyedül láthattuk - Az énekesnő az első hetekben természetesen el sem mozdult kisfia, Max Liron mellől - ám csaknem egy hónap elteltével megjelent egy rendezvényen a szöszke sztár, ahol csak úgy ragyogott a boldogságtól. Az anyaság minden előnye megmutatkozott külsején, és majd kicsattant az életörömtől.

Christina Aguilera új DVD-jének dedilálásán jelent meg a múlt héten, mélyen dekoltált, csinos ruhában, amely csak még nőiesebbé tette megjelenését. Kisfiát azonban mindeddig még nem mutatta meg a nyilvánosságnak. A Hello! és a People magazin is lehozta az első fotókat Aguilera gyermekéről és a kis családról. A képeken látszik: nagyon boldogok.

Külön örülhetünk a képeknek azért, mert az énekesnő korábban kijelentette, a csöppség fotói nem jelenhetnek majd meg újságokban. Úgy tűnik, meggondolta magát - hogy ez mennyibe került az adott lapoknak, az jó kérdés.

Christina és Aguilera és férje, a zenei producer Jordan Bratman 2005-ben házasodtak össze - Bratman már akkor sem ellenezte volna, ha kisbabájuk születik, ám karrierje csúcsán levő neje kerek-perec elutasította az ötletet.

Amikor teherbe esett, sem tűnt teljesen biztosnak a dolgában, de szerencsére, a várandósság alatti hónapokban Christina egészen kivirult. Ma már boldogan ringatja kisfiát odaadó párja oldalán, és talán már a család további gyarapításától sem riadna vissza...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.