Máris visszavágyott a rivaldafénybe X-tina

Dögös mellekkel, ragyogva pózolt a kismama Christina - Szexi képek!

Visszatért Christina Aguilera! A szexi énekesnő alig egy hónapja hozta világra első gyermekét - a rajongók egy Los Angeles-i dedikálásra várták, ahol mindenki elámult a ragyogó, kipihent, vadítóan csinos sztáron.

Christina Aguilera - kismama kirobbanó formában! képgaléria

2008.02.07 15:20ma.hu - Fotó: Daily Mail

Talán senki sem hitte volna, hogy a terhessége hírét kezdetben meglehetősen pánikban fogadó Christina Aguilerát így megszépíti az anyaság. A csinos énekesnő egyszerű, de roppant szexis szerelésben jelent meg Los Angeles-ben új DVD-je dedikálásán.

Sőt, ha lehet, az eddigi külseje "smafu" volt a jelenlegihez képest... X-tina újra vékonyan, bájos lenge ruhában, mélyen dekoltált felsőben érkezett, amely minden kétséget kizárt afelől, hogy az énekesnő idomainak bármi baja esett volna. Sőt...

Christina Aguilera és férje, a zenei producer Jordan Bratman 2005-ben házasodott össze - az ifjú férj már akkor sem lett volna ellenére a gyermekáldásnak, ám az énekesnő az ötletet határozottan elutasította. Karrierje volt fontosabb számára, ami, valljuk be, mindeddig valóban szépen ívelt felfelé.

Két évvel az esküvő után úgy tűnt, a baba-kérdés kezd feszültséget okozni Christina és a párja között. Ám úgy tűnik, megnyugtatóan rendeződtek köztük a dolgok, és a büszke apuka mostmár boldogan dajkálhatja első gyermeküket: Christina egy hónapja megszülte a kis Max Liron-t, és a jelek szerint elszállt abbéli félelme is, hogy nem fog boldogulni a kisbabával. Hiszen csak rá kell nézni: sugárzik az örömtől.

Az énekesnő a dedikáláson jelenlevő sajtósoknak elárulta: nem tud betelni a fiával. Mostanra azonban már vágyott kicsit a "külvilágba", ezért szívesen vette a dedikálás hírét.

Azt is elmondta, hogy nem áll le a munkával, hiszen az utóbbi hónapokban volt ideje arra is, hogy új dalain gondolkodjon - ihlet volt bőven, így hamarosan elkészülhet az új Aguilera-album!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.