Anya lett X-tina!

Kisfiú! - Megszületett Christina Aguilera gyermeke - Képekben a szexi sztár

Kisfiúnak adott életet Christina Aguilera szombat este Los Angelesben, a 27 éves édesanya és a Max Liron nevet kapott fiúcska jól vannak - jelentette a People amerikai magazin az amerikai énekesnő szóvivőjére hivatkozva.

Pikáns, érzéki képek Christina Aguileráról! képgaléria

2008.01.14 06:35MTI

A Grammy-díjas Christina Aguilerának és férjének, Jordan Bratman zenei producernek Max Liron az első gyermeke.

A popsztár 2005 novemberében kelt egybe Bratmannel. Aguilera novemberben tárta fel a Glamour magazinnak, hogy a jövő év elején "megismerkedik az anyasággal".

Az énekesnő elmondta: nem akar felhagyni karrierjével, szeretné megtalálni majd az egyensúlyt a gyereknevelés és a munka között, s ezt annál is könnyebben teheti, mert olyan szerencsés, hogy férje mindenben támogatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.