Megérezték a smasszerek a füstszagot

Magára akarta gyújtani a börtönt Madonna zaklatója

Komoly gondok vannak Madonna zaklatójának az elméjével: magára akarta gyújtani a börtöncellát, ahová azt követően zárták, hogy rajtakapták betörés közben imádottja házánál.

Madonna még mindig dögös! képgaléria

2011.06.07 15:29ma.hu
Fotó: madonna.com

Egyelőre nem tudni biztosan, öngyilkos akart lenni, vagy a zűrzavarban próbált volna megszökni Grzegorz Matlok, de az biztos, hogy valami okból egyszercsak magára gyújtotta börtöncellája ajtaját.

A 29 éves férfi március közepe óta ül börtönben: azóta, hogy rajtakapták, amikor betört Madonna nyugat-londoni otthonába, majd az énekesnő hálószobájából az ágyneműkből kötött "kötélen" próbált épp elszelelni.

A férfi régóta rajongója volt a hírességnek, csakhogy már túlzásba vitte azt. Részben miatta erősítette meg valamivel korábban Madonna a személyes védelmet és a riasztórendszert is. A betörés időpontjában viszont épp az Egyesült Államokban tartózkodott, így ő nem volt veszélyben, csak Marylebone-i otthona.

A börtönben gyújtott tüzet az egyik őr szimatolta ki, szó szerint: pont a füstszag lett neki gyanús hajnali 3 körül. Nem kellett sokáig keresgélni, míg megtalálták a forrását, két börtönőr pedig azonnal kivonszolta a rabot a cellájából.

Ő különösebb sérülés nélkül úszta meg a kalandot, nem úgy a két tiszt közül az egyik, akit az eset után enyhébb füstmérgezéssel kellett kórházba szállítani.

Matlok bírósági tárgyalására június 29-én kerül sor, amikor a bíró eldönti, egyáltalán beszámíthatónak minősül-e a férfi.

Kíváncsi a legfrissebb hírekre Madonnáról?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.