Feltételei vannak az első mobiltelefonnak

Hoppá: Madonna dolgoztatja a lányát?

Az életben semmi sincs ingyen - vagy legalábbis csak nagyon kevés dolog, ezért Madonna úgy döntött, lányának meg kell tanulnia a munka fontosságát.

2011.05.23 12:49ma.hu
Fotó: madonna.com

A sztárok gyerekeinek élete sem fenékig tejfel, főleg, ha az anyját Madonnának hívják. Ezt a 13 éves Lourdes épp mostanában kezdi megtapasztalni, mert hiába járhat-kelhet szabadon a csillogó sztárvilágban, hiába mozoghat teljesen otthonosan a fényes partikon, vannak dolgok, amikre pont úgy vágyik, mint bármelyik "egyszerű" tini, és amelyeket persze a szüleitől ugyanúgy nem kap meg.

Vagy csak kemény feltételek árán.

Jelen esetben Lourdes álmainak tárgya egy saját mobiltelefon, amiről eddig szinte beszélni sem lehetett, mostanra szerencsére megenyhült Madonna szíve, de azért annyira mégse... Feltételeket szabott ugyanis lányának, mégpedig azért, hogy ő megtanulja, mindenért meg kell dolgozni.

Most tehát Lourdes a mobiltelefonért gályázik, persze nem kell mindjárt a gyermekvédelemhez szaladni, szó sincs semmiféle gyermekrabszolgaságról. Mindössze annyi történt, hogy Madonna kisebb intéznivalókat bíz a kislányra, és megköveteli tőle, hogy a szobája mindig legyen kitakarítva - mondta el egy bennfentes a Sunday Mirror című hetilapnak.

"Mindig is arra próbálta tanítani a gyermekeit, hogy becsüljék meg a pénz értékét. Így sokkal fontosabbnak fogják tekinteni mindazt, amit megkapnak." - tette hozzá az informátor.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.