Csak kilencmilliót kérnek a díva szülőházáért

Nocsak! Már Madonna háza is eladó!

Még forintban is olcsón, mindössze kilencmillióért megúszhatja az, aki úgy dönt, megveszi Madonna szülőházát: ennyiért árulják a Rochester Hillben lévő téglaépületet - igaz, teljesen ki van égve.

2011.05.10 16:29ma.hu

Mindössze 48.600 dollárért, vagyis alig 9 millió forintért árulják azt a Rochester Hills-i téglaházat, amelyben valaha gyermekkorát töltötte a ma már világsztár Madonna.

Az alacsony ár érthető: a Detroit közelében lévő területen magas a bűnözési arány, igaz, a környéken még így is 170 ezer dollár fölött van az átlagos ingatlanár, de ezzel az épülettel van még egy gond: három évvel ezelőtt megpróbálták felgyújtani. Bár maga az épület egészben maradt, a támadás nem múlt el nyomtalanul.

A tűz nem múlt el nyomtalanul (Fotó: Popcrunch)


A négy hálószobával, két fürdőszobával, könyvtárral és két autós garázzsal rendelkező ház egy 1,3 hektáros ingatlanon fekszik, ami a hirdetés szerint "némi munkát igényel". A házban egy kandalló is található.

Madonna családja 2001 júliusában vált meg a háztól, akkor 270 ezer dollárt kaptak érte, aztán az ingatlan többször tulajdonost cserélt, egészen a 2008-as tűzesetig, amikor a lakók kiköltöztek belőle, és a ház teljesen elhanyagolt állapotba került. A szomszédok szégyellik az épületet, és már bíróságon is kérték, hogy ha kell, hatósági úton kötelezzék a tulajdonosokat a ház rendbetételére, de ők meg sem jelentek a bíróság előtt.

Madonna 18 évesen hagyta el a házat, hogy meghódíthassa a világot, akkor kevesebb, mint 200 dollár volt a zsebében. "A legbátrabb dolog volt, amit valaha is tettem" - vallotta be évekkel később. Arra azonban kevesen fogadnának, hogy ő maga fogja visszavásárolni az egykori szülőházat: évek óta a közelében sem járt az épületnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.