Már csak a hízókúra van hátra a színésznek

Michael Douglas: Kösz, jól vagyok!

Rengeteget fogyott, de ettől eltekintve kiváló állapotban van Michael Douglas és fél évvel a kemoterápia után is úgy tűnik, a rák végleg eltűnt a szervezetéből. A színésznél egy éve fedezték fel a daganatot.

Családi programok - Michael Douglas jobban van! képgaléria

2011.06.01 15:56ma.hu

Michael Douglas nagyszerűen érzi magát és visszatért a régi önmagához, miután véget értek a gégerákja miatti kezelések. A színész a brit OK! magazinnak mesélt tegnap délután harcáról és győzelméről a rákkal szemben.

A 66 éves színésznél egy évvel ezelőtt fedezték fel a daganatot, és azonnal megkezdték a kezeléseket is. A több hétig tartó kemoterápia és a sugárkezelések következtében a Tőzsdecápák sztárja rettenetesen lefogyott, sokan már-már temették is, ám Douglas kitartott és legyőzte a gyilkos kórt.

Nem kis köszönet illeti ezért egyébként feleségét, Catherine Zeta-Jonest sem, aki férje betegségének hírére azonnal visszamondta korábbi felkéréseit és minden idejét az ápolásnak szentelte. Michael Douglasnek már csak annyi "feladata" maradt, hogy visszanyerje korábbi súlyát, de úgy érzi, a durva kezelések után újra a régi énjét kapta vissza.

Michael Douglas a feleségével (További képek a galériában)

"A legfontosabb, hogy a rák eltűnt és nem is jött vissza - egy évig tartottak a kezelések és havonta ellenőrizték az orvosok az eredményeket, de most már ők is pozitívan látják a dolgokat!" - lelkendezett.

A betegség miatt viszont alaposan átértékelte az életét, sőt, valójában rádöbbent, hogy az életnél semmi sem lehet fontosabb. "Úgy érzem, jobban megbecsülök mindent, amit az élettől kapok. Minden eddiginél boldogabban élem az életem és jobban élvezem a sikert is."

A színész két gyermeket nevel Zeta-Jonesszal, a 10 éves Dylant és a 8 éves Caryst, valamint előző feleségétől, Diandrától van egy felnőtt fia, Cameron.

"Hihetetlen szerencsém van, hogy megismerhettem egy olyan nőt, mint Catherine, családot alapíthattam vele és általa sokkal jobb apa lettem, mint először voltam. Neki köszönhetően sikerült végigcsinálnom az elmúlt egy évet és általa közelebb kerülhettem a családomhoz és a barátaimhoz is." - fejtette ki a híres színész

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.