Zongoraleckékkel készül a szerepére

Képek: A túlélő Michael Douglas fejest ugrik a munkába

A rákos daganattal leszámoló színész alig várja, hogy újra dolgozhasson: következő filmszerepe kedvéért még zongoraleckéket is vesz.

Megnyugtató: Michael Douglas jobban néz ki! képgaléria

2011.01.17 08:29ma.hu

Életrajzi filmmel tér vissza a filmvilágba Michael Douglas, akiről tavaly ősszel derült ki, hogy gégerák támadta meg. A színész a kezelések alatt mindvégig optimista volt és hitt a gyógyulásban, felesége, Catherine Zeta-Jones pedig maximálisan támogatta a súlyos kór elleni küzdelmében.

Bár a kemoterápiás- és sugárkezelések legyengítették a Tőzsdecápák sztárját, és néhány hétig még legközelebbi barátai sem sok esélyt adtak volna neki a kinézete alapján, most újra hatalmas energiával várja a forgatások kezdetét.

Fotó: Starpulse


A Liberace életéről szóló szerep kedvéért a színész most zongoraleckékbe kezdett és keményen dolgozik azon, hogy régi erőnlétét is visszaszerezze a fél éves betegség után.

Sokat veszítettem az izomtömegemből, így azon fogok dolgozni leginkább.” - árulta el Douglas, de nemcsak ezzel készül a szerepre. A People magazin szerint már rengeteg felvételt megnézett a komikusról, és kijelentette: „Nem ő volt a legnagyobb táncos, sem a legnagyobb énekes, de nagyszerű zongorista és showman volt!

A filmben tehát, ahol Matt Damonnal fog együtt játszani, zongoristaként mindenképp láthatjuk a 66 éves Douglast, arról azonban még óvatosan fogalmaz, hogy éneklést is vállal-e.

Noha jellegzetes baritonja alkalmassá tenné erre, egyelőre annyit mondott, „még meglátjuk, menni fog-e”, nem szeretné túlerőltetni a torkát

Michael Douglas őrangyalával találkozott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.