Hízott és csillog a szeme a rák után

Van remény: Michael Douglas újra mosolyog

Nehéz egy év van Michael Douglas és családja mögött, de a hétvégén mindent feledtetett velük egy önfeledt mókázás a Disney Worldben. A színész szemmel láthatóan jobban van!

2010.11.29 17:29ma.hu

Sokkal egészségesebbnek néz ki a 66 éves Michael Douglas, mint az utóbbi hónapokban bármikor, ezt igazolja az a fotó, amit a Disney World fényképésze készített a családról: a színész a rákkal folytatott küzdelem első fordulója után újra mosolyog, szeme megtelt csillogással, és láthatóan néhány kilót is visszaszedett magára.

A színészházaspár - Douglas felesége Catherine Zeta-Jones - november 18-án ünnepelte 10. házassági évfordulóját, valamint a hálaadás is jó alkalmat szolgáltatott a kikapcsolódásra, de az igazi indok a közös programra valószínűleg az volt, hogy Michael végre túlvan a gégerák miatt kapott hat hetes kemoterápián. Bár az elmúlt hetekben egyre lesújtóbb beszámolókat láthattunk kinézetéről, most úgy tűnik, újra erőre kapott és valóban van mit ünnepelni.

Michael Douglas a családjával, valamint Mikivel és Minnie-vel (Fotó: Disney)


A Tőzsdecápák sztárja elmondta, visszatért az étvágya, újra elég erőt érez magában, és bízik abban, hogy legyőzi a rákot, amely egyelőre még nem tűnt el a kemoterápia hatására, de egyértelműen zsugorodott a mérete, így jöhet a kezelés következő fázisa.

Jók az esélyeim, a halállal pedig nem foglalkozom, meg sem hallom az efféle kérdéseket” - jelentette ki. Emellett különös gondot fordít arra, hogy még betegsége idején is a lehető legnormálisabb életet biztosítsa két gyermekének, a 10 éves Dylannek és a 7 éves Carlysnak.

Michael Douglas azonban nemcsak a gyermekeivel foglalkozik sokat: amint visszatért ereje, újult lendülettel vetette bele magát az életbe, és kemény harcba kezdett a rákkal szemben: jótékonysági kampányt indított, amelynek bevételét a rákkutatás fejlesztésére ajánlja fel és arra biztatja az embereket, hogy rendszeresen vegyenek részt rákszűrésen.

A rákot nem érdekli, hány Oscart nyertél vagy milyen kemény srác vagy” - magyarázta.

Michael Douglas már tudja...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.