Romlott a rákos színész állapota?

Szomorú képek - Már égések is borítják az egyre fogyó Michael Douglas-t

Rohamos fogyásnak indult a betegségéről optimistán nyilatkozó színész - Michael Douglas-re a hírek szerint rossz hatással volt a sugárkezelés.

Michael Douglas szörnyen sovány és beesett az arca! képgaléria

2010.10.29 12:29ma.hu - Fotó: zimbio.com

Megrendítő fotók készültek a sármos színészről, Michael Douglas egyre kevésbé hasonlít régi önmagára.

Augusztus óta küzd gégerákkal, nemrég ért véget a kemoterápiás kezelése. Nagyon elszánt és optimista, hiszi, hogy legyőzi a kórt, de meglehetősen rosszul fest. Rengeteget fogyott, állapota súlyos.

További képek a Douglas családról - A lapok azt találgatják, mennyi ideje van hátra a sztárnak...

A kezelések megviselték szervezetét, nemcsak sovány, beesett, fehér az arca, de alaposan le is gyengült, nehezen áll meg a lábán. Égési sérülések borítják a nyakát a sugárkezelések miatt.

Douglas és a párja, Catherine Zeta-Jones nem adják fel a harcot, keményen küzdenek a színész felépüléséért - mellesleg két kisgyermekük van, Dylan és Carys, akik még a tinédzserkort sem érték el. Kilenc- és hétévesek.

Michael Douglas National Enquirer-ben leközölt fotói szívszorítóak - a színész állítólag alig eszik, hányingere van, de azt nem engedi, hogy etetőcsövön át juttassanak a szervezetébe táplálékot.

Douglas orvosai szerint mindenesetre 80 százalékos az esélye a sztárnak a túlélésre, reméljük, valóban így van.

Michael Douglas: Nem haldoklom!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.