Michael és Zeta-Jones gyermeke diszlexiás

Képek - Rájuk jár a rúd: beteg Douglas-ék kisfia is

Nem elég, hogy rákos a neves hollywood-i színész, kiderült: Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kisfia is beteg.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones családja képekben képgaléria

2010.10.08 12:29ma.hu

Speciális iskolát javasoltak Dylan Douglas-nek, a híres színészpáros 9 éves fiának.

Úgy tűnik, rájár a rúd a családra, hiszen hónapok óta küzdenek Michael Douglas rákos megbetegedése miatt. A színész éppen túl van a kemoterápián, látványosan lesoványodott.

További képek a családról! - Dylan-nel van a gond

A torokrákban szenvedő, 66 éves Douglas augusztusban jelentette be, hogy rákos, de mindent megtesz a felépülésért. Egy interjúban azt is kifejtette, gyermekei még túl kicsik ahhoz, hogy magukra hagyja őket...

Különösen, hogy most kiderült, Catherine Zeta-Jones-tól született fia nem teljesen egészséges. A gyermek diszlexiában szenved.

Arra is fény derült: a sztárpár azért költözött korábbi, bermudai otthonából New York-ba, hogy Dylan speciális képzési intézménybe járhasson - tudta meg a contactmusic.com.

Michael Douglas elárulta, hogy az ő családjában már előfordult diszlexiás eset, a bátyja is ebben a betegségben szenvedett.

"Régi vágású szülők vagyunk, gyermekeinknek brit dadái voltak, mindig csak elismeréseket kaptunk miattuk. Igazi világpolgárok, jólneveltek, illedelmesek, magabiztosak. Büszkék vagyunk rájuk"
- fejtette ki Douglas, akinek Zeta-Jones-szal egy közös lánya is van, a 7 éves Carys.

Rosszul néz ki Michael Douglas

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.