Rohant haza a színésznő a beteg Michael miatt

Halálán van Douglas? - Zeta-Jones kisírt szemmel jár

Egyre aggasztóbb hírek érkeznek a színészóriás egészségéről - Michael Douglas ugyan bízik felépülésében, felesége állapota azonban ellentmond az optimizmusának.

Michael Douglas a lányával, Carys-szel képgaléria

2010.10.04 11:40ma.hu

A népszerű színész házaspár baráti köre tudni véli, hogy Michael Douglas teljes felgyógyulására nem sok remény van - aggasztó híreket hallani az ismerősök háza tájáról.

Sokan úgy vélik, hogy a színész rosszabbul van, és a kemoterápia sem igen használ neki. Felesége, Catherine Zeta-Jones európai körútját is megszakította, hogy minél több időt tölthessen a párjával New York-ban. A sztár egy golfbajnokság védnöke volt Írországban, de nem várta meg a rendezvény végét.

További képek a sztárpárról! - Amikor még minden rendben volt - Fotó: Daily Gab

A színésznő barátnője az egyik magazinnak elárulta, Catherine azután érkezett rohamtempóban haza, mert konzultált Douglas orvosaival, akik minden bizonnyal rossz hírekkel szolgáltak, mert Catherine kisírt szemekkel szállt ki a repülőgépből.

Teljesen maga alatt van, ami azt jelzi, hogy nem sok jóra lehet számítani. Ráadásul Catherine-nel tartott az édesanyja és édesapja is.

A News Of The World-nek Zeta-Jones barátnője azt is elmondta, hogy az egész baráti kör nagyon aggódik Michael-ért. Catherine pedig nagyon ki van borulva és állandóan sír, csak az érdekli, hogy a párja mellett lehessen.

Douglas nemsokára nyolchetes kemoterápiája végére ér. Nemrég úgy nyilatkozott, nagyon számít a felesége támogatására, akiért érdemes küzdenie a felgyógyulásért, és egyébként sem adhatja fel, hiszen a két gyermeke még igen kicsi ahhoz, hogy magukra hagyja őket.

Az mindenesetre nemrég kiszivárgott Michael Douglas állapotáról, hogy nyelvtő melletti daganata már a nyelésben is gátolja őt. A tumor négyes stádiumban van, vagyis előrehaladott és rossz indulatú daganatról van szó. Operációval nem távolítható el az elhelyezkedése miatt.

Vészesen fogy Michael Douglas

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.