"A rák nem nézi, van-e Oscar-díjad"

Van remény: Hízott és újra mosolyog Michael Douglas

Michael Douglas jobban van - bár a legutóbbi hírek szerint a rákbeteg színész rosszabbul reagált a kemoterápiára, mint várták, most felszedett pár kilót, és elmondta: zsugorodott a tumor.

Megnyugtató: Michael Douglas jobban néz ki! képgaléria

2010.11.25 09:29ma.hu

Szemmel láthatóan jobban néz ki Michael Douglas - Az augusztusban torokrákkal diagnosztizált színész állapota sokat javult, különösen, ha a néhány héttel ezelőtti fotóival hasonlítjuk össze a mostaniakat.

Korábban a nyolchetes kemoterápiát követően meglehetősen rosszul festett, nagyon lefogyott, arca beesett, barátai sem sok jót jósoltak neki.

Még több kép - Catherine és Michael sétán - Fotó: INF

A minap New York-ban, otthonról elmenet kapták lencsevégre fotósok, már biztatóbb külsővel. Douglas az egyik magazinnak meg is erősítette, hogy jobban érzi magát.

A daganat elmondása szerint zsugorodott, ezért most még inkább bízik teljes felépülésében. "Jók az esélyeim, a tumor a jelek szerint nem terjedt szét a szervezetemben" - mondta Michael Douglas, akit a halál gondolata továbbra sem foglalkoztat.

Az Oscar-díjas sztár betegsége kezdetén sem hagyta abba a munkát, a kezelés heteit leszámítva dolgozott, és most sem ül nyugodtan.

Nemrég egy alapítványt is létrehozott, a rákkutatás támogatására, és igyekszik mindenkinek a figyelmét felhívni arra, mennyire fontos a megelőzés.

Michael elmondta: a rák nem válogat, nem érdekli, hogy ki vagy, mit tettél le az asztalra, vagy hogy van-e Oscar-díjad.

A sztárnak egyébként huszonéves fián kívül két kisgyermeke van nejétől, Catherine Zeta-Jones színésznőtől, akik mindössze hét- illetve kilenc évesek.

Michael Douglas új filmre készül Matt Damon-nal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.