Már nem kell Douglast ápolnia

Képek - Catherine Zeta-Jones visszatér a munkához!

Több mint fél év szünet után a színészházaspár visszatér a munkához: Michael Douglas rákja eddig a felesége idejét is lefoglalta, ám most újra belevetik magukat a pörgésbe.

Botrány: Rátámadtak Catherine Zeta-Jonesra! képgaléria

2011.03.09 09:29ma.hu
Paparazzi támadt Catherine-re (Fotó: Superficial - További képek a galériában)

Catherine Zeta-Jones kitartóan ápolta az elmúlt fél évben torokrákkal kezelt híres férjét, ezért számos felkérését visszamondta, hogy minden percben Michael Douglas mellett lehessen.

A Tőzsdecápák sztárja szerencsére sikerrel vette fel a harcot a kór ellen, és néhány hete már arról adott hírt, hogy orvosai teljesen gyógyultnak minősítették őt.

Az élet tehát lassan, de biztosan visszatér a normális kerékvágásba, és így már Catherine-nek sincs semmi oka az önkéntes visszavonulásra. Néhány napja bejelentette, készen áll a visszatérésre, igaz, egyelőre csak epizódszerepet vállalna valamelyik kisebb költségvetésű filmben.

Emellett korábbi nagy szerelméhez, a Broadwayhez is visszahúzza a szíve, egy időben színpadi színészként szerzett elismertséget.

Érdekesség, hogy a híres sztárházaspár még sosem szerepelt együtt egy filmben sem, de Catherine elárulta, szívesen alakítaná Michael valamelyik ellenségét. Viccesen hozzátette: „Szeretnék a lehető legtovább nem a felesége lenni. Az leszek, aki majd megöli őt, mint Kathleen Turner a Rózsák háborújában!

Még több hír Catherine Zeta-Jonesról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.