Nagymamájától látta az aranyat érő tippet...

Eperrel sikálja a fogát Catherine Zeta-Jones

Sokszor tesszük fel magunkban a kérdést egy-egy, korához képest igen fiatalos és csinos színésznő láttán: hogyan csinálja? Nos, Catherine Zeta-Jones a nagyiját hívta segítségül.

2010.09.03 19:00ma.hu

Két gyermeke van, és a világ egyik legsármosabb színésze, Michael Douglas a férje - A 38 éves Catherine Zeta-Jones-t is érték már kritikák, kolléganőihez hasonlóan, de az tagadhatatlan, hogy a fekete hajú szépség nagyon jó formában van.

A közelmúltban alaposan le is fogyott, mégis, huncut szeme, ragyogó mosolya fogja meg legjobban az embert, amikor rátekint. Catherine elárulta: "sztármosolyának" titka nem holmi modern fogpaszta, hanem a nagyi trükkje.

A színésznő nagymamája ugyanis egész életében a házi praktikákra esküdött, és Zeta-Jones is követte tanácsait, legnagyobb örömére. Ő ugyanis összepréselt eperrel tisztítja meg naponta a fogait.

A pépes gyümölcsben almasav található, szódabikarbónával keverve pedig remek fogfehérítő.

Catherine a hajára ricinusolajat ken, ettől olyan fényes és egészséges. A színésznő tisztában van vele, hogy ezt a módszert már az egyiptomiak is ismerték a haj fényesítésére.

Huszonöt éves sráccal kavart Catherine?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.