Mi történt a szép színésznővel?

Ijesztő képek: Sovány, beesett arcú lett Catherine Zeta-Jones!

Öt hete már a Broadway színpadán is megcsillogtatja tehetségét a csinos színésznő - Catherine Zeta-Jones azonban borzasztóan elnyűttnek tűnik! Még rajongóit is megdöbbentette a minap egy talkshow-ban.

Catherine Zeta-Jones a Letterman-show-ban: ijesztően lesoványodott! képgaléria

2010.01.21 15:30ma.hu

A Little Night Music című Sondheim-darab sztárja több hete Catherine Zeta-Jones, aki mostanság így nemcsak a filmvásznon, hanem a színpadon is megmutatja, mit tud.

Lehetséges, hogy a sok munka fárasztotta ki annyira a színésznőt, hogy ennyire megviseltnek tűnjön?

Catherine (középen) a Broadway-darabban

A kétgyermekes Catherine, Michael Douglas neje ugyanis a David Letterman show vendége volt, s többen már érkezésekor nem akartak hinni a szemüknek, amikor meglátták...

Amáskor telt idomú, szemrevaló barna szépség döbbenetesen soványan állított be, ráadásul talpig feketében, szoknyában, amely alól kórosan vékony lábai is bőven kilátszottak.

Zeta-Jones sötét ruhájában és hófehér arcán a lilás sminkkel valósággal ijesztő hatást keltett.... 

Nem tudni, mi van ilyen rossz hatással a negyvenéves hollywood-i csillagra, de remélhetőleg hamarosan visszanyeri régi önmagát!

Képek: Catherine Zeta-Jones egy ágyban egy idegennel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.