Michael Douglas kidobta a fotóst

Sokkoló fotók: Catherine Zeta-Jonest megtámadta egy paparazzi

Meglökte Catherine Zeta-Jonest egy fotós, amikor a színésznő és férje egy filmbemutató után visszatértek szállodájukba. Michael Douglasben azonnal feléledtek az elemi ösztönök.

Botrány: Rátámadtak Catherine Zeta-Jonesra! képgaléria

2011.02.28 14:39ma.hu

Minden fotós álma, hogy minél közelebbről készíthessen képeket a világsztárokról, ám egy lelkes ifjú átlépte a határokat és a kelleténél közelebb ment a szállodába épp visszaérkező Catherine Zeta-Joneshoz és Michael Douglashez.

Amikor a színész házaspár kiszállt az autóból, csak úgy hemzsegtek a szálloda bejárata előtt a fotósok, így egészen pontosan senki nem látta, mi történt, csak Catherine kiabálására figyeltek fel: „Hogy mersz megütni engem?

Majd a döbbent tömeg felé fordulva folytatta: „Rendőrt akarok, most! Ököllel jött nekem! A fickó idejött és ököllel támadt rám!

Fotó: Superficial (További képek a galériában, ITT!)

Michael Douglasnek több se kellett, megmutatta, hogy a rák ellen vívott harca nem vette ki minden erejét, és ösztönösen felesége védelmére kelt. "Ez van, seggfej!" - jelentette ki, majd a következő mozdulattal megragadta a paparazzit és a szálloda bejárata felé lökte őt, végül a biztonsági őrnek kellett közéjük lépni és szétválasztani őket.

Zeta-Jones és Douglas később mégsem jelentették az esetet a rendőrségen, de a helyszínen nemcsak fényképészek voltak, hanem televízióstábok is, így szükség esetére több videófelvétel is bizonyíthatja a két híresség állítását, hogy a fotós valóban rátámadt-e a színésznőre.

Tanulság: Soha ne húzz ujjat Gekkóval!

Olvasson még többet Catherine Zeta-Jonesról ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.